Parakotúl

     Nedávno som bol na dlhšej služobnej ceste v Českej republike a keďže som nechcel vynechať tréning, rozhodol som sa navštíviť miestnu telecvičnu. Samozrejme, že to nebola náhoda a konal sa tam práve tréning Krav Magy. Inštruktor predvádzal praktikantom tzv. parakotúl. Takže aj práve z tohto dôvodu som si dovolil pridať nejaké nové videá ako nato. Tieto prezentuje inštruktor Jiu Jitsu a podobné videjká nájdete na Official Submissions 101 You Tube Channel.

 

                             _______________

                             http://www.youtube.com/watch?v=W93w6aw26Ls

Ženy a Krav Maga

     Dnes už bojovým športom prepadajú rovnako vášnivo ženy ako aj muži. Vznikajú dokonca výukové programy určené práve pre ne. Stáva sa to tak cestou nielen zvýšiť si kondíciu a sebavedomie, ale aj naučiť sa rýchlo rozhodovať a dokonale sústrediť. Krav Maga Fitness je špecifický tréningový program, ktorý bol vytvorený pre ženy so zameraním na získavanie a zdokonaľovanie sebaobranných zručností, zvýšenie kondície a formovanie postavy. Krav Maga Fitness je kombináciou techník Krav Maga a špecializovaného využívania tréningových metód a pomôcok zväčša úpolových športov ako sú boxerské aparáty, lapy, medicinbaly, činky, kettlebelly, švihadlá a iné, ktoré sú známe svojou funkčnosťou a odlišnosťou od klasického fitnesového a aerobikového tréningu. Techniky Krav Maga sú zamerané na zvládnutie úderovej a kopacej techniky, boja proti neozbrojenému, ale i ozbrojenému útočníkovi v stoji i v ľahu.

Реформа израильской армии

     Израиль сам принадлежит со своими 6,3 млн. жителей в абсолютном территориальных военных держав. Ее сухопутные войска имеют ые 141, 000, bоенно-морской флот 9500, 2700 aвиация и 4500 pohranièná гвардии мужчин и женщин. В то же время, Израиль имеет развитую оборонной промышленности, которая может покрыть почти весь спектр оружия и систем вооружения. Есть, по оценкам 200 ядерных боеголовок с примерно тем же количеством носителей. Основой своей оборонной системы по борьбе с истребителей F 16 с числом около 300 штук, F4 около 100 штук, боевых вертолетов AH 64 LONGBOW около 38 штук.

Марк Лорен, Джошуа Кларк - Tело как фитнес

     На этом сайте некоторое время назад появилась статья об укреплении собственного веса тела. Необходимость всеобъемлющего боевых искусств как таковых есть тренировки. Нынешняя тенденция, чтобы использовать спортзал не всегда уместно. Каждый человек имеет много обязанностей и не всегда находят время, чтобы пойти gymu. Остается только тренировки у себя дома или в ближайшем сельской местности балласта собственного тела. Я не знаю, почему у меня такое чувство, что эти упражнения являются для большинства людей ограничен провернуть упражнения для мышц брюшного пресса или подтягивания. Наше знание укрепления своего тела находится на минимальном уровне. Именно по этой причине я хотел бы обратить внимание на Марка Lauren.

Mark Lauren, Joshua Clark - Telo ako posilňovňa

     Na tejto stránke sa už pred časom objavil článok o posilňovaní tela vlastnou váhou. Ku komplexnej potrebe bojových umení ako takých určite patrí aj posilňovanie. Súčasný trend využívať k tomu posilňovne nie je vždy vhodný. Každý má mnoho povinností a nie vždy si nájde čas zájsť do gymu. Ostáva už len cvičenie doma, či v blízkej prírode so záťažou vlastného tela. Neviem prečo mám ten pocit, že tieto cviky sa pre väčšinu ľudí zužujú len na kliky, brušáky či zhyby. Naša znalosť posilňovania vlastným telom je na minimálnej úrovni. Práve z tohto dôvodu by som rád upozornil na Marka Laurena.

   
© COPYRIGHT Krav Maga Website 2008 - 2017