Techniky Krava Maga

Krava Maga Self Defence Techniques

     Táto kategória zahŕňa niekoľko techník, ktoré sú spracované formou krátkych videí. Uvedené techniky predvádza Steve Jimenez lead inštruktor Krav Magy. Bližšie pozri www.fitandfearless.com.

Matt Cheung: Krav Maga - The official Israeli self-defence system

     Na tomto mieste by som vám rád predstavil horeuvedenú publikáciu, ktorá vyšla pod záštitou Wudang Martial Arts Center v roku 2001. Táto kniha sa okrem jednotlivých tréningových metód venuje aj Krav Mage používanej vo vojenskom sektore. Imrich Lichtenfeld upravil používanie svojho systému pre civilné obyvateľstvo, ako o tom sám píše v niekoľkých svojích knihách. Matt Cheung v tejto publikácii však na príkladoch predvádza techniky vojenské, môžeme vidieť ukážky a presné popisy jednotlivých techník likvidácie hliadky protivníka spojenej s nenápadným sa priblížením, rýchlym napadnutím a ráznym ukončením akcie.

 Imrich Lichtenfeld, Eyal Yanilov: KRAV MAGA, Umění čelit ozbrojenému útočníkovi

     V tejto sekcii nájde čitateľ niekoľko obranných techník proti napadnutiu útočníkom ozbrojením so zbraňou. Uvedené techniky sa však dajú rovnako použiť aj pri napadnutí bejzbalovou palicou, sekerou, železnou tyčou, obuškom, či nožom alebo streľnou zbraňou. Všetky texty a obrázky sú prevzaté z knihy od Imricha Lichtenfelda a Eyala Yanilova, Krav Maga, Umění čelit ozbrojenému útočníkovi, ktorá vyšla v Českej republike vo vydavateľstve Naše Vojsko Praha v roku 2003. Neberte prosím túto skutočnosť z našej strany ako nejakú reklamnú aktivitu a ak áno tak jedine pre Krav Magu.

Komentárov  

#3 numejfonigfuu 2022-03-01 13:51
http://slkjfdf.net/ - Esxewosum Avahuce ixz.vjjq.kravmaga.6f.sk.tzs.su http://slkjfdf.net/
Citovať
#2 enefokikaqib 2021-05-19 19:12
http://slkjfdf.net/ - Udivikive Orecazir ttf.qtbz.kravmaga.6f.sk.dsn.dk http://slkjfdf.net/
Citovať
#1 opujmieni 2021-05-19 18:38
http://slkjfdf.net/ - Ekimepag Okugab krn.ldst.kravmaga.6f.sk.eoe.ye http://slkjfdf.net/
Citovať

Pridať komentár

   
© COPYRIGHT Krav Maga Website 2008 - 2017